Мерки за предотвратяване на разпространението на коронавирусна инфекция

Уважаеми клиенти,

Бихме желали, да ви информираме за режима и начина на работа на обекти на АТН-Транс ЕООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната засилените хигиенни мерки.

Всички обекти на АТН-Транс ЕООД, ще работят с нормалното си работно време. Доставките на трапспортни пратки, ще извършват с нормален ритъм.

В тази връзка, за да минимизираме рисковете здравето на нашите служители, предвид пандемичната обстановка, Ви препоръчваме да правите вашите поръчки по телефона, скайп, месенджера.

Телефоните на АТН-Транс ЕООД, ще откриете в секция контакти на нашия уебсайт www.atn-trans.com или ако последвате линка ТУК.

Учтиво Ви молим, въздържайте се от посещение в обектите на АТН-Транс ЕООД. Ако все пак посещението е наложително, спазвайте мерките въведени от ръководството на АТН-Транс ЕООД, за работа в условия на повишен риск от разпространение на заразно заболяване.

Ако решите да посетите обект на АТН-Транс ЕООД, трябва да вземете следните предпазни мерки:

– Да носите предпазна маска;
– Да спазвате дистанция от минимум 1,5 метра от служителя, който Ви обслужва;
– Да не правите опити за физически контакт, при никакви обстоятелства, с наш служител.

Наложени мерки имат цел да се предотврати струпването на голям брой хора на едно място. Всички тези мерки имат за цел, само и единствено, да опазят здравето, както на нашите служители, така и вашето.

Моля, да проявите разбиране и да съдействате максимално, на служителите на АТН-Транс ЕООД, при изпълнение на техните задължения.

За повече информация, се свържете с нашите транспортни обекти или транспортни менеджери.

Поздрави,

Екипът на АТН-Транс ЕООД


Етикети: , , ,