Share |
 
 
   

АТН-ТРАНС ЕООД е готова да Ви предложи съвместно сътрудничество по износа на стоки от България и Балканския регион до Грузия.

Компанията ни е основана през 1997 г. и има голям опит в международния автомобилен транспорт. Автопарка ни се състои от автомобили марка Мерцедес, екологичен клас ЕВРО-5, брезент, обем 95-120 м3, товароносимост до 22т., които позволяват безпроблемен осъществяване на доставки от трети страни в Балканския регион до Грузия. Използваме универсални многократни разрешителни ЕКМТ. Разполагаме със застраховка „Отговорност на превозвача“ с покритие от 200000 евро на всяко транспортно средство – полицата може да видите от този линк.

Компанията ни разполага и със застраховка – Гражданска отговорност на превозвача – може да я видите от тук

Справка за местно лице за 2015г. – може да я видите от тук

Превози от България в Грузия

Компанията ни разполага ежедневно със свободни транспортни средства в България и осъществява постоянни превози на товари в Балканския регион. София, Пловдив, Плевен, Троян, Бургас, Хасково, Варна, Шумен – това са основните градове в България от които може да предоставим товарен автомобил за превози до Грузия. Подаване на автомобили в други градове не представлява никакъв проблем, единствено е необходимо да се оформи заявка-договор за товарен превоз. Приоритетното транзитно направление е през Турция Превози от Румъния в Грузия

Автомобилният транспорт от Румъния до Грузия се осъществява ежедневно. Констанца, Букурещ, Питещи, Плоещи, Онещи, Сучава – това са основните градове в които се намира наш транспорт, готов за осъществяване на товарен превоз от Румъния до Грузия. Транспортната доставка се осъществява както с митническо оформление в Румъния, така и с митническо оформление от нашият митнически склад в Свиленград. Консултация за митническото оформление може да получите в офиса на фирмата ни.

Поемане на товари от по-отдалечени градове в Румъния – Тимишоара, Арад, Орадея, се осъществява на основание на годишни договори или с привличането на транспортни средства на наши партньори, които доставят до нашият митнически склад в България и след претоварване в наши автомобили продължават транспорта до Грузия

С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси  

 


Международен автомобилен транспорт до Армения

Фирма ATH-ТРАНС ЕООД вече дълги години извършва международни автомобилни превози от Европа до Армения. Доставките на товарите се извършват предимно със собствен превоз /92-120 m3/ до 22 тона. За по обемна работа, компанията привлича свои партньори от транспортния бранш. Многогодишния опит в европейския транспортен пазар позволява на ATH-ТРАНС ЕООД да създаде надеждни транспортни връзки с дружества, надеждни превозвачи, които имат висока финансова стабилност, застраховка срещу всички рискове, които могат да възникнат по време на транспорт и доставка из цяла Европа.

В допълнение към транспортните услуги, компанията предлага на своите клиенти широк спектър от логистични услуги. На първо място, това е консолидирането на малки пратки от Европа и трети страни в склад под митнически контрол на компанията. Процесът на склада е напълно автоматизиран, има непрекъснато видеонаблюдение и денонощна охрана. При желание на клиента, може да получи пълен достъп до видеонаблюдението. На разположение е и професионален митнически брокер, който може да осигури транзита, експорт и импорт на документи за доставяне на стоки пред митническите органи. Както бе споменато по -горе, дружеството има добри договорни отношения с европейските транспортни фирми за изпълнението на тези задачи. Създаден е и спедиционен отдел, който ни дава възможност да предоставим спедиторски услуги за международни автомобилни превози от Европа до Армения.

Превози от Балкански страни до Армения

Наличието на транспортни фирми на Балканите позволява подаването на камион за товарене в рамките на няколко часа в България, Гърция, Македония, Албания, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово, Хърватия и Словения. Всички тези страни формират основната посока на товарния автомобилен транспорт в региона на Балканите в Армения. Митническо оформяне може да се извърши директно на място на товарене, както и в България, използвайки транзитните митнически складове на ATH-ТРАНС ЕООД. Това значително опростява износа и митническото оформяне в региона, тъй като може да се натовари товар в Словения на хиляди километри от България и да се изпрати камиона на път. По време на неговото движение до турската граница може спокойно да се подготвят документите за кратко време, за да се направи митническото оформяне по износ от ATH-ТРАНС ЕООД . Превози от Европа до Армения

Свободните граници между страните от Европейския Съюз и свободното движения на товарите спомага АТН-ТРАНС ЕООД да осъществява доставки на товари от всички страни в Европа до Армения. Поради това, че нашата компания се намира на Балканския полуостров, то транзитното преминаване се осъществява през Република Турция. Имаме постоянно свободен транспорт в Литва, Латвия, Естония, Полша, Чехия, Словакия, Унгария. Обръщайки се към нас, лесно можете да направите своята поръчка за доставка на товари до Армения от някоя от тези страни.

Транспортна фирма ATH-ТРАНС ЕООД предлага своите услуги за доставка на товари в Армения и от Западна и Южна Европа. Предвид характеристиките на транспортното законодателство на тези страни, особено в Германия, Италия и Австрия, първо трябва да се обсъдят всички въпроси, за да се преодолее транспортните формалности в тези страни. Като се имат предвид високите санкци за нарушения, този въпрос е много важен и трябва да се подхожда изключително сериозно.  


Основните направления на нашия транспорт са:

България - Свободна Зона Пирот (Сърбия) - Русия, Украйна, Белорус, страни от ЕС.
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)

Гърция - Свободна Зона Пирот (Сърбия) - Русия, Украйна, Белорус, страни от ЕС.
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)
Транспорт на товар, на разстояние 400км от наш склад в рамките на 24 часа.

Турция - Свободна Зона Свиленград - Русия, Украйна, Белорус
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)
Измир, Бурса, Болу, Истанбул имат предимство.

Македония - Свободна Зона Свиленград - Русия, Украйна, Белорус
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)

Букурещ (Румъния) - Свободна Зона Пирот (Сърбия) - Русия, Украйна, Белорус, страни от ЕС.
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)

Турция - Свободна Зона Пирот (Сърбия) - страни от ЕС.
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)

Турция - Свободна Зона Свиленград - страни от ЕС.
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Т1, смяна на получателя, банкова гаранция, регистрация на получателя в СБЗ Свиленград - юридическо лице в страна от ЕС...)

Турция (истанбул - ж.п. вагон до 35т. до 140м3) - ЖП гара Свиленград - Русия, Белорус, Украйна.
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)

Гърция (Солун - ж.п. вагон до 35т. до 140м3) - Свободна Зона Пирот (Сърбия) - Русия, Украйна, Белорус, страни от ЕС.
Автотранспорт 82 - 110 м3, митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)

Турция (порт Инстанбул - 20" - 40" контейнер) - Русия (Москва)
Митническо оформление (ЧМР, Тир карнет)

 

 

 

Rambler's Top100